Контакт: 071/266-979 - Љупчо Аврамски

Градежни материјали со врвен квалитет

Навремена испорака по најповолни цени

Вашата Доверба ја градиме со нашиот квалитет

За Нас


Пилана "Три Реки" е основана 5-ти Октомври 2015-та година. Нудиме секаква обработка и преработка на дрвена граѓа и располагаме со големи капацитети и залихи.

Сурова граѓа

Располагаме со голем асортиман на суровини од даб, бука, ела (чам), бор и други

Греди и даски

Произведство на градежни материјали согласно вашите потреби.

Палети

Вршиме преработка и изработка на палети во разни димензии согласно потребите на нашите клиенти.

Брикети и Пелети

Нудиме суровини за преработка на брикети и пелети.


Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing![...]

Контакт


Контактирајте не и уверете се во нашата професионалност и квалитет